Campaments digitals europeus per la inclusió de joves amb retinoblastoma

Els nens i joves afectats per malalties greus han de passar llargues temporades ingressats en hospitals o en la seva llar. Són moments durs, allunyats dels seus amics i de la rutina que els dona vida, solen caure en la depressió creant noves barreres a la seva socialització, a la seva inclusió i fins i tot a la seva recuperació.

Durant 24 mesos desenvoluparem activitats que posin en marxa els resultats d'aquest projecte, dotant d'oportunitats als joves amb retinoblastoma o altres càncers infantils per a recuperar el somriure en els seus moments més difícils. Entre elles destaquen la celebració del primer CAMPAMENT DIGITAL, INCLUSIU I TRANSNACIONAL, reunions transnacionals, activitats adaptades per a crear els resultats, de formació, d'avaluació i de seguiment. Així com activitats de difusió.

Es crearà una metodologia de campaments digitals, transnacionals i inclusius que permetin accedir als nens i joves amb malalties incapacitants, a activitats d'oci segures i adaptades, així com a una capacitació no formal que potenciï els seus valors i competències juvenils. L'estratègia inclourà:

Participants:

REDTREE MAKING PROJECTS COOP. V (València, Espanya)

Smallcodes srl (Florència, Itàlia)

Artistes du Monde for Kids (Brusel·les, Bèlgica).

Instituto de Trabajo Social y Servicios Sociales (INTRESS) (Barcelona, Espanya).

Zavod Boter (Novo Mesto, Eslovènia)

Projecte:

En procés d’actualització…

Resultats:

  1. EUROPEAN DIGITAL CAMPS FOR INCLUSION OF YOUTH WITH CANCER: A METHODOLOGICAL GUIDE (R1).
  2. FUNCAMP DIGITAL PLATFORM (R2).

Resultats:

  1. RECURSOS NO FORMALS PER A LA INCLUSIÓ DE JOVES AFECTATS (R3).
  2. CONSTITUCIÓ DE LA XARXA D’ENTITATS PER L’EDUCACIÓ NO FORMAL PER A NENS I JOVES AMB CÀNCER (R4).

Resultats:

  1. R5.- CAMPANYA EN XARXES SOCIALS.
  2. R6.- MATERIALS DE DIFUSIÓ.

El projecte "EUROPEAN DIGITAL CAMPS FOR THE INCLUSION OF YOUTH WITH RETINOBLASTOMA" està cofinançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea. El contingut de la pàgina és responsabilitat exclusiva de la Fundació La Nineta dels Ulls i ni la Comissió Europea, ni el Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació (SEPIE) són responsables de l'ús que pugui fer-se de la informació aquí difosa.

Tria:
Vols aplicar el teu donatiu a la deducció prevista en la legislació de l’IRPF?​

El formulari s'ha enviat amb èxit

Moltes gràcies!