Setmana Mundial del retinoblastoma

Del 14 al 20 de maig es va celebrar la Setmana Mundial del retinoblastoma. Una setmana que la Fundació va programar tot un seguit d’activitats per fer difusió i conscienciar sobre el retinoblastoma.

Durant la setmana vam presentar diferents vídeos de persones famoses a les xarxes: la Pilarin Bayés va parlar del retinoblastoma mentre dibuixava un patufet, el Roger March (membre de l’equip de la Fundació) va explicar la seva història i la seva vinculació amb la fundació, el Quim Masferrer també ens va fer un vídeo encoratjant a la gent a col·laborar, el Xevi Verdaguer en va fer un parlant de la detecció, l’associació Retinostop ens va cedir el seu video de les protèsis i vam cloure la setmana Mundial amb el vídeo de les mares.

El dimarts i el dimecres es van estrenar les NDUTalks. Dimarts 3 testimonis adults, en Roger, l’Anna i en Martin van explicar la seva experiència vital i la van compartir amb totes les famílies que es van inscriure a les xerrades. Per altra banda, el dimecres vam tenir la xerrada de les expertes amb la Dra. Esther Casas, l’especialista Child Life Helena Escoda i la mare experta Rhandal Skrt. Van ser unes jornades molt enriquidores i on es va crear un ambient molt agradable entre totes les famílies.

De ben segur que aquestes NDUTalks són només l’inici d’un cicle que serà molt interessant de seguir.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Tria:
Vols aplicar el teu donatiu a la deducció prevista en la legislació de l’IRPF?​

El formulari s'ha enviat amb èxit

Moltes gràcies!