Nou article científic

Ahir, 21 de setembre, es va publicar aquest treball a la prestigiosa revista Nature Communications. A l’article es mostra que la biòpsia líquida d’humor aquós es pot utilitzar per identificar patrons de metilació dels tumors de retinoblastoma.

La idea és que, en un futur, es pugui  identificar l’agressivitat del tumor i preveure si respondrà al tractament mitjançant la identificació del patró de metilació. Un avantatge de la biòpsia líquida d’humor aquós és que es pot dur a terme durant el tractament, sense necessitat de fer una biòpsia al tumor (que per altra banda no es pot fer en el cas del retinoblastoma, a menys que s’hagi donat una enucleació de l’ull).

Des de la Fundació, estem molt contentes que equips d’investigació tan potents centrin la seva recerca en el retinoblastoma. Volem donar l’enhorabona a tot l’equip i, concretament, a la Dra. Jesse L. Berry, de Children’s Hospital Los Angeles Vision Center & USC Roski Eye Institute, Keck School of Medicine, University of Southern California, USA.

Podeu consultar el treball sencer en aquest enllaç:

https://www.nature.com/articles/s41467-022-33248-2

Facebook
Twitter
WhatsApp
Tria:
Vols aplicar el teu donatiu a la deducció prevista en la legislació de l’IRPF?​

El formulari s'ha enviat amb èxit

Moltes gràcies!