Difusió

Formem part de la xarxa EURBG, una xarxa europea entre professionals especialistes en retinoblastoma de tots els principals centres d’Europa i les famílies i pacients afectats per retinoblastoma. L’objectiu de l’EURBG és compartir, difondre coneixement i experiència a Europa, i també identificar els problemes en la gestió del retinoblastoma per poder abordar-los.

De forma anual se celebra l’EURBG Meeting i la Fundació La Nineta dels Ulls hi participem.

Dates 2022: 17 de juny, a Lausanne (Suïssa) i on-line.

Participem en la setmana mundial de retinoblastoma, que se celebra durant 7 dies a partir del segon diumenge de maig. El 2007, World Cancer Hope i Chilhood Eye Cancer Trust van celebrar un esdeveniment per promoure la consciència mundial de la llum blanca (leucocòria), el signe primerenc més freqüent de retinoblastoma. La setmana va ser un gran èxit i ara s’ha convertit en una campanya anual, que es desenvolupa durant set dies a partir del segon diumenge de maig.

Des de la Fundació La Nineta dels Ulls, aprofitem la setmana per conscienciar sobre el retinoblastoma i informar sobre els seus símptomes mitjançant les xarxes socials.

Hem preparat el següent document per a fotògrafs professionals i l’hem fet arribar a associacions i grups d’aquest sector:

FOTÓGRAFOS

Tria:
Vols aplicar el teu donatiu a la deducció prevista en la legislació de l’IRPF?​

El formulari s'ha enviat amb èxit

Moltes gràcies!