Roda de premsa per presentar el mes de la salut a Tarragona

 foto Tjerk van der Meulen

Tot a punt a Tarragona per celebrar el Mes de la Salut a partir de divendres 31 de març, amb un total de 40 activitats programades per la Xarxa Tarragona Saludable sota la coordinació del Servei de Promoció de la Salut de l’Ajuntament. Les 24 entitats que integren la xarxa, s’han reunit aquest matí al Mercat Central per anunciar l’inici del programa, que s’allargarà fins al 28 d’abril.

Durant la compareixença davant dels mitjans, Dídac Nadal, president de l’Empresa de Mercats, ha destacat que “els Mercats són la imatge de la cura per la salut; els paradistes no només proveeixen dels millors productes frescos a la ciutat, sinó que són autèntics prescriptors d’hàbits saludables”. “Dia rere dia, des dels Mercats de Tarragona treballem per sensibilitzar la ciutadania de la importància de cuidar-nos, posant l’accent en l’alimentació, l’activitat física i altres factors del nostre dia a dia” ha finalitzat Nadal.

A continuació, Mónica Serrano, cap del Servei de Promoció de la Salut al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, ha intervingut per mostrar el suport del servei de la Generalitat al Mes de la Salut i ha recordat la VIII Caminada “A bon pas fem salut”, que tindrà lloc el 6 d’abril amb motiu del Dia mundial de l’Activitat Física. Per la seva banda, la consellera d’Esports de l’Ajuntament, María José López, ha recordat que és “un deure de les administracions, i del Patronat d’Esports en particular, promoure la pràctica esportiva com un dels pilars dels hàbits saludables”.

Per acabar, la consellera de Salut Pública de l’Ajuntament, Cinta Pastó, ha recordat que “el tret de sortida és aquesta mateixa setmana: el dia 31 de març a les 10:45, amb una sessió dirigida de zumba oberta a la ciutadania a la plaça Corsini” i que el mateix dia s’inaugurarà a la planta baixa del mercat central una exposició informativa que s’allargarà durant tot el mes d’abril, “per donar a conèixer a la ciutadania les entitats que formen part de la Xarxa Tarragona Saludable i la tasca que duen a terme actualment a la ciutat”.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Tria:
Vols aplicar el teu donatiu a la deducció prevista en la legislació de l’IRPF?​

El formulari s'ha enviat amb èxit

Moltes gràcies!