Política de Protecció de Dades per a donacions

En virtut de la normativa vigent en Protecció de dades, en concret, del Reglament (UE) 2016/679, les dades que ens facilita a través d’aquest formulari, passaran a formar part dels sistemes d’informació de FUNDACIÓ LA NINETA DELS ULLS, donant compliment a les mesures de seguretat exigides per a garantir la confidencialitat, seguretat, integritat i recuperació de les dades. Aquesta informació serà tractada, únicament, amb la finalitat d’invertir la donació rebuda en l’activitat pròpia de la nostra Fundació a favor de la recaptació de fons per a la recerca mèdica de la malaltia retinoblastoma. Aquesta informació es mantindrà durant els terminis legals previstos i es comunicarà, únicament, als Organismes públics que per normativa estiguin implicats. 

Si ens autoritza, li enviarem per mitjans electrònics informació de les activitats que organitzem o de les quals fem difusió per a la recollida de fons a favor de la recerca de retinoblastoma, així com per a mantenir-li informat de notícies i avanços mèdics. 

En qualsevol moment, tindrà Vostè Dret a obtenir confirmació sobre si en estem tractant les seves dades personals, per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris, segons disposen els articles 15 a 22 del RGPD, tot això mitjançant escrit dirigit a la nostra adreça d’accés en Carrer Joaquim Icart Leonila 10, 43.007 de Tarragona o bé mitjançant correu a info@fundaciolaninetadelsulls.org. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de control competent (www.aepd.es) per a qualsevol reclamació que consideri oportuna.

Tria:
Vols aplicar el teu donatiu a la deducció prevista en la legislació de l’IRPF?​

El formulari s'ha enviat amb èxit

Moltes gràcies!