3a Trobada de famílies

El cap de setmana del 20 al 22 d’octubre vam celebrar al Xalet de Prades la 3a Trobada de pacients, famílies i experts en retinoblastoma.

La jornada es va iniciar el divendres amb l’arribada de les famílies i sopar de germanor on totes les famílies es van poder retrobar.

El dissabte van tenir lloc les diferetns xerrades de les expertes i experts: La Dra. Dolors Molies (anestesista) ens va explicar tot el procediment de l’anestesia, el diferetns tipus que n’hi ha i la importància d’individualitzar-la per a cada pacient; la Dra. Teresa Sola (metge intervencionista) ens va explica tot el procés que es duu a terme en l’administració de la quimioterapia intrarterial i tot el que passa a quiròfan mentre es duu a terme; La Dra. Diana Salinas (genetista) ens va fe una classe magistral sobre la genètica del retinoblastoma.

En acabar les xerrades, es va fer una taula rodona a la que s’hi van sumar el Dr. Jaume Català (oftalmòleg) i la Dra. Esther Casas (cirurjana), on totes les famílies van poder preguntar i resoldre dubtes i on es va generar un ddebat molt interessant. Tot plegat es va allargar fins l’hora de dinar.

Per la tarda la Gemma i el Damián de la Granja Escola Neri ens van oferir una sessió de relaxació amb musicoteràpia, que fou molt reconfortant. Durant tot el dia, les noies del centre Educa’ns es van fer càrrec dels més petits amb tota una sèrie d’activitats i els més grans van desplaçar-se al centre Aventura Park de Prades.

El duiumenge, vam iniciar-lo amb una sessió per a les famílies on vam poder posar en comú dubtes i necessitats en una conversa molt interessant i vam finalitzar la jornada amb l’espectacle del Joan Rioné (Genovesa Teatre), “Camí de Mar”.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Tria:
Vols aplicar el teu donatiu a la deducció prevista en la legislació de l’IRPF?​

El formulari s'ha enviat amb èxit

Moltes gràcies!